Go to Top

El Centre

A prop teu

El consultori està situat al centre de Vilanova, en el nº 10 de l’Avinguda Francesc Macià, davant del Mercat Central.

És un espai amb vistes exteriors, ampli i lluminós, acuradament dissenyat per mantenir la confidencialitat i a la vegada sentir-se còmode. Sales d’espera exclusives per als diferents professionals.

Com es pot veure a les imatges, la consulta és un espai confortable i on et sentiràs com a casa.

Sabem de la importància de l’entorn per a sentir-se bé i és per això que un espai acollidor és imprescindible en aquests casos.

Sobre la Irene Guasch

Irene Guasch

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona (1980), seguint la formació curricular de clínica. Al mateix temps adquiria formació en Medicina també a la U.B. Hospital Clínic.

Màster en Psicologia Clínica per I.S.E.P. (Institut Superior de Estudis Psicològics).

Postgrau en Teràpia de parella per Kine. Barcelona. (Centre de formació de Terapeutes de parella).

Acreditada com a Terapeuta cognitivo-conductual per la Societat Catalana de Recerca i Teràpia del Comportament (SCRITC).

Experta en Psicoteràpia. Acreditació com a Terapeuta per la European Federation of Psychologists Associations. EFPA/C.O.P.C.

Membre actiu de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears, delegació del Garraf. Secció de Psicologia.

Membre de la Societat Catalana de Recerca i Teràpia del Comportament. SCRITC.

Membre del grup de Formació i col·laboració professional Psicòlegs Nexus.facebookweb

Col·legiada nº 12.877 per el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (C.O.P.C.).

Desprès de treballar en diferents àmbits com a psicòloga i col·laborar en recerca universitària; des de l’any 2003, exerceixo com a titular de la meva consulta privada a Vilanova i la Geltrú, portant a terme el diagnòstic i tractament dels diferents trastorns de l’estat d’ànim i de la conducta, etc. tant de forma individual com en parella o famílies a adults i adolescents.

També proporciono assessorament i entrenament en Tècniques d’Habilitats Socials i Comunicació (Por escènica, Coaching), tant en l’àrea personal, com de parella, professional o laboral.

Habitualment dono xerrades de formació i assessorament en diferents àmbits: professionals i empreses, educatius, sanitaris, etc. i col·laboro en la seva gestió.

Recentment, per revisió curricular, el centre ha estat reconegut com a Centre Sanitari, per la Direcció General de Regulació, Planificació i Recursos Sanitaris del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, amb el codi E08957569.